Thuiszorg

Thuiszorg

Werken in de wijk.

Achter iedere deur zit een uniek verhaal. Jij houdt van het persoonlijke contact met oudere maar ook met jongere cliënten. Een (vertrouwens)band opbouwen gaat bij jou als vanzelf.

De Zo Zorg-thuiszorgmedewerker is vindingrijk, kan mensen verbinden, het netwerk van de cliënt versterken en de autonomie bevorderen. Jij werkt graag zelfstandig in een wijkteam en je bent in staat om met veel mensen samen te werken, zoals huisartsen, POH’s, ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen, wondverpleegkundigen en overige eerstelijnsprofessionals.

De wijkzorg is een dynamische werkplek, maar soms is er door de invoering van zelfsturende/-organiserende teams weinig aandacht voor het individu. Wij ondersteunen je en vertegenwoordigen jouw belang in de organisatie.
Ligt jouw hart bij het werken in de wijk? Dan biedt Zo Zorg verschillende opties.

HBO-verpleegkundige
Als wijkverpleegkundige heb je een coördinerende en coachende rol in het team. Je levert zorg in complexe situaties en voert verpleegkundige taken uit. Verder indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met collega’s en met andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening.

MBO-verpleegkundige
Als verpleegkundige in de wijk voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Dat doe je soms ook in complexe en instabiele situaties.

Verzorgende (IG)
Als verzorgende help je thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je werkzaamheden variëren per gezin: van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt, moet je stevig in je schoenen staan en zelf beslissingen kunnen nemen. Dan is het goed om te weten dat er bij Zo Zorg een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

< terug naar overzicht

bezorg jij geluk?

Zo Zorg heeft vacatures voor bevlogen verzorgenden (IG) en verpleegkundigen.
Herken jij jezelf in de omschrijving, of benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij willen je graag leren kennen, neem hier gerust contact met ons op.

wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd