Ouderenzorg

Ouderenzorg

Zorgen voor kwaliteit van leven.

Voel jij je als een vis in het water in de dementiezorg? Of zorg jij juist graag voor een optimale kwaliteit van leven voor cliënten met somatische aandoeningen? Zo Zorg heeft diverse vacatures in de somatische- en psychogeriatrische zorg. Als Zo Zorg-ouderenzorgmedewerker werk je het liefst in teamverband op een verblijfsafdeling. Je houdt ervan om een thuissfeer te creëren zodat cliënten zich op hun gemak voelen. Je hebt oog voor het welzijn van de cliënt, en meedenken en verbeteren van de cliëntenzorg is je tweede natuur.

Somatiek
In de somatische zorg ben je voornamelijk bezig met lichamelijke zorg. De cliënten hebben chronische aandoeningen zoals Parkinson, CVA, reuma, COPD, MS of hart- en vaatproblemen. Je zal regelmatig verpleegtechnisch handelen, denk hierbij aan het toedienen van sondevoeding, blaaskatheterisaties en injecteren.
De cliënten kampen in hoge mate met mobiliteitsproblemen, dat maakt het werk op sommige momenten fysiek wat zwaarder. Uiteraard heb je alle hulpmiddelen tot je beschikking. Je werkt samen met ergo, logo, fysiotherapie en de specialist ouderengeneeskunde.

Psychogeriatrie
In de psychogeriatrische zorg ben je voornamelijk bezig met geestelijke zorg. De cliënten kampen met dementie zoals Alzheimer, Lowy Body, Vasculaire Dementie of Creutzfeldt-Jakob. Je focus als verpleegkundige ligt op de benadering van de cliënt en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Jij bent iemand met een sterk empathisch vermogen, maar je staat ook sterk in je schoenen. Regelmaat en structuur zijn belangrijk voor de doelgroep. Daarnaast is lichamelijke verzorging een onderdeel van je werkzaamheden.

< terug naar overzicht

bezorg jij geluk?

Zo Zorg heeft vacatures voor bevlogen verzorgenden (IG) en verpleegkundigen.
Herken jij jezelf in de omschrijving, of benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij willen je graag leren kennen, neem hier gerust contact met ons op.

wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd