Onze samenwerking met Sevagram

nieuws

Onze samenwerking met Sevagram

Vrijdag 22 april 2022

Onze samenwerking met Sevagram

Sevagram, een innovatieve zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Een bedrijf waar je wilt wonen én werken.

‘De kracht van Zo Zorg zit in de verbintenis tussen de kandidaten en de organisatie. Ze gaan actief aan de slag waardoor de plaatsing van de juiste match gerealiseerd kan worden’.

“ Wij als Sevagram zijn een organisatie met 23 locaties die erop gericht zijn dat ouderen de zorg als goede zorg ervaren en dat medewerkers met plezier deze zorg kunnen verlenen.

Al een aantal jaren werken wij met Zo Zorg samen voor het vinden van het juiste personeel, van kandidaten met een verzorgende achtergrond tot aan verpleegkundige. Vanuit een centraal oogpunt bekijk ik de vraag vanuit de teammanagers op locatie en het aanbod vanuit Zo Zorg. Zo bepalen we welke soort kandidaten we nodig hebben.

Om er achter te komen of de kandidaat geschikt is en we voor een lange tijd een verbintenis willen aangaan, plannen we een kennismakingsgesprek samen met de kandidaat, de teammanager en Zo Zorg. Zo kunnen we een goed beeld schetsen of de kandidaat geschikt is voor onze organisatie”.

Een juiste kandidaat aanleveren in deze tijd zorgt voor een ontzettende uitdaging

“Dat klopt. Echter merken we dat de kandidaten die we vanuit Zo Zorg aangedragen krijgen wel de juiste personen zijn voor onze organisatie. Zo Zorg weet goed de juiste match te leggen welke kandidaten binnen onze organisatie en onze wensen passen, aldus Lonneke”.

“Wanneer een kandidaat geschikt is volgt er een plaatsing. De wederzijdse afspraken die er gemaakt zijn worden netjes vastgelegd. Zo is vanaf het begin bekend wanneer er wordt overgegaan tot overname en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. Kortom dit zorgt voor helderheid vanaf het begin en dit werkt prettig.

Ook wanneer er zaken niet goed lopen neemt Zo Zorg direct actie. Ze zijn dan heel open in hun communicatie. Ze laten kandidaten niet op een werkplek zitten waar ze zich niet prettig voelen, maar laten het bedrijf ook zeker niet met een kandidaat verder werken die uiteindelijk niet past binnen de organisatie. Er wordt dus gekeken naar een oplossing die voor beide goed is en wanneer het beter is om afscheid van elkaar te nemen zijn ze hier ook eerlijk in.

Kortom Zo Zorg is een prettige organisatie om mee samen te werken. Het contact met Koen en Bart verloopt goed, verwachtingen en afspraken zijn helder en er wordt proactief gezocht naar de geschikte kandidaten. De kracht van Zo Zorg zit in de verbintenis tussen de kandidaten en de organisatie. Ze gaan actief aan de slag met deze kandidaten en kunnen zo snel schakelen om de juiste plaatsing te realiseren. We hopen dat Zo Zorg ervoor kan zorgen dat ze nog meer zorgpersoneel een goede plek kunnen bieden”.

– Lonneke Huijnen, Manager flexpool, Sevagram.