Mijn naam is Kim Kuijpers

nieuws

Mijn naam is Kim Kuijpers

Mijn naam is Kim Kuijpers

Mijn naam is Kim Kuijpers en ik ben 23 jaar. Ik ben in juni 2018 afgestudeerd als HBO-verpleegkundige. Tijdens mijn stageperiode heb ik Bart leren kennen. Toen ik klaar was met mijn studie heeft Bart mij benaderd voor een oriënterend gesprek wat betreft Zo Zorg. Ik ben in gesprek gegaan met Bart en Koen en werd enthousiast toen de werkwijze van Zo Zorg werd uitgelegd. Zij vertelden dat ik mij kon oriënteren op verschillende werkplekken binnen de zorg. Dit geeft mij de mogelijkheid om te ervaren welke doelgroep en organisatie het beste bij mij aansluit.

Zo Zorg is een jong en enerverend bedrijf dat je de kans geeft om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt samen gekeken naar een passende werkplek en eventueel benodigde cursussen. We hebben maandelijks een werkoverleg waarbij we met alle medewerkers van Zo Zorg samen komen. Het is prettig om op deze wijze elkaars ervaringen te kunnen delen. Doordat er regelmatig geëvalueerd wordt binnen de werkplek, voel ik mij gehoord en begrepen. Dit helpt mij om het beste in mezelf naar boven te halen en mijn doelen te bereiken.
Ik heb een jaar gewerkt op afdeling Welland binnen Mondriaan en werk nu als wijkverpleegkundige bij Envida. Het zijn zeer verschillende werkplekken, maar beide hebben mijn interesse gewekt. Dankzij Zo Zorg weet ik dat ik terecht zal komen op de werkplek die het beste bij mij aansluit.

Heeft mijn ervaring jou interesse gewekt? Neem dan contact op met Bart of Koen van Zo Zorg!