Verzorgende (IG) doorlopend Oss

Verzorgende (IG) doorlopend Oss

Ben jij Verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg? Geef jij goede zorg maar laat je de regie bij de bewoner of cliënt? Doe jij dit met maar één doel: elke dag voor de cliënten zo fijn mogelijk maken? Dan is deze vacature geknipt voor jou.

Dit is een algemene vacature voor de functie Verzorgende IG. Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Geef dat dan aan tijdens je sollicitatie. De recruiter neemt jouw wensen mee in het vinden van een leuke baan bij onze organisatie.
“Samen zo ver mogelijk willen gaan om het voor de bewoner zoveel mogelijk thuis te laten voelen.”

Zo ben jij:

Als Verzorgende IG ben jij het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun familie. Je werkt in de thuiszorg of op één van de locaties van in de regio's Oss, Meierijstad, Uden, Den Bosch of Bommelerwaard.
Je helpt bij het opstarten of afsluiten van de dag en alles daartussen. Je weet wat de cliënten nodig hebben om hun dag zo fijn mogelijk te maken en sluit daar de zorg bij aan.
Zo nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit en geef je medicatie. Niet alles neem je over: je stimuleert cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn.
Verder observeer en signaleer je hoe het met cliënten gaat en overleg je met je collega's als dat nodig is. Samenwerken met cliënten en mantelzorgers is voor jou vanzelfsprekend. Goede zorg en begeleiding, op praktisch en emotioneel vlak. Daar zet jij je voor in!   

  • Jij hebt een diploma Verzorgende IG niveau 3 en/of een diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3. 
  • ben je positief kritisch en denk je graag mee over hoe de zorg nog beter kan;
  • ben je alert en herken je (klinische) bijzonderheden bij cliënten;
  • sta je open voor vernieuwing en neem je initiatieven om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen;
  • voel jij jezelf verantwoordelijk en geef je warme zorg aan de cliënten;
  • werk je graag samen binnen een zelforganiserend team, maar durf je ook zelf beslissingen te nemen.

Zo zijn wij:

Werken bij Zo Zorg betekent werken zonder zorgen. Je hebt de zekerheid van een normaal arbeidscontract, de sterke arbeidsvoorwaarden uit de CAO VVT en persoonlijke (loopbaan)coaching. Samen bepalen wij jouw carrière pad! Na een vrijblijvend oriënterend gesprek gaan wij aan de slag om een passende plek voor jou te vinden bij een van onze opdrachtgevers. Jij maakt uiteindelijke de keuze welke van deze plekken het beste bij jou past en waar jij aan de slag gaat. Blijkt deze plek na enige tijd toch niet de juiste uitdaging te bieden? Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Samen met onze ervaren loopbaancoaches gaan wij aan slag om een nieuwe betere plek te zoeken. We continueren deze loopbaan coaching totdat jij jouw droomplek hebt gevonden. Zodra dit punt is bereikt maakt Zo Zorg het mogelijk om naadloos over te stappen naar de opdrachtgever. Tijdens je tijd bij Zo Zorg zal je ervaren wat goed werkgeverschap nu echt betekent! Een werkgever die luistert naar zijn werknemers en deze laat excelleren in hun vakgebied. Kortom: Eerlijkheid, Zekerheid en Goed werkgeverschap.   
 
 

Solliciteren