• Strategisch partner

Duurzame samenwerking staat centraal bij Zo Zorg. Zo gaan wij langdurige relaties aan met klanten en kandidaten. Hierdoor is het mogelijk om samen de organisatorische doelstellingen  m.b.t. de instroom van personeel te realiseren.

  • Expert in Zorg en Recruitment

Wij weten precies wat er speelt en wat er toe doet. De mix van een voormalig senior recruiter en manager in de zorg maakt het dat wij excelleren in deze branche. .

  • Specialist in het vinden en binden van personeel

Zo zorg levert mensen met passie voor het vakgebied zorg. Wij differentiëren ons in de markt omdat wij niet alleen maar tijdelijke oplossingen bieden maar voor een duurzame oplossing gaan. Specialisatie speelt hierin een grote rol, Zo Zorg richt zich als een van de weinige enkel op de zorg en maakt kosteloze overname van kandidaten mogelijk.

  • De opleider voor carrière switchers

Mensen denken heden ten dagen anders over werk en carrière dan vorige generaties. Niet iedereen wil maar één specifieke vaste baan voor een leven. Bovendien kunnen huidige en toekomstige personeelstekorten worden opgelost door het omscholen en bijscholen van mensen uit andere sectoren.